Yrityksestä

Spin Test OY on peruustettuu v1991 Eestin Olympiakomitean Huippuurhelun- ja Tietotokone Tutkimuskeskuksen seuraajana. Yhtiö on erikoistunut eriläisten testaus ja harjoittelulaitteiden tuotekehitteelun ja valmistukseen sekä urheilijoille harjoitteluohjelmien kehittelun.

Spin Testin vahvin puoli on pitkaaikainen ja ylisuuri kokemus erikoisvalokennojen tuotekehittelystä ja valmistuksesta ja tuhansien valokennojen jopa 20 vuotisesta toiminnasta. Yritys on alkuvuosina kehittellut ja tuotannut erikoisvalokennoja teollisuudelle ja pitkan matkan (yli 1000 m) ulkovalvonta valokennoja erittäin vaativiin oloisuhteisiin ulkoilmassaa seka teollissuudessa.

Näiten kokemmusten avulla pystyy Spin Test itse kehittelemaan ja tuottamaan alusta loppuun saakkaa vain erikoisesti urheiluun tarkoitettuja laitteita joiden ominaisuuksia voisi nyt toivottavasti arvoida hyvinkiin täydellisiksi.

Urheilun ajanottolaitteiden tärkempi tuotekehittely on tapahtunut Suomessa tiete- keskusteen, maajuokujen ja huippupalloiluseurojen kanssa.

Nykyaikastein Spin Test ajanottolaitteiden tärkeimpänä erikoisuutena on harjoittelu- kumppanina olla urheilijoiden ja valmentajien käytossa kaikkialla maailmassa ja aina kun laitteida tarvittaan seka myös motivoida urheilijat biofeedback järjestelmien avulla tarvitaessa maksimaalisin suorituksiin.